Foccasia med tomatrelish, timian og havsalt

Tilberedning:

 

Rør vand, salt og gær sammen.

Tilsæt mel og rør dejen sammen. Fordel den i en smurt bradepande, hæld Rynkeby Tomatrelish med timian og olivenolie udover og tryk den ned i dejen med fingerspidserne. Drys med havsalt og evt. friske krydderurter og stil det til hævning tildækket i 1-2 timer.

Bag tomat foccacia i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 25 min., til brødet er gyldent og sprødt.

 

Tip: Lav også en variant med parmaskine og mozzarella eller en med oliven, friske tomater og forårsløg.

 

Ingredienser

Til 10 personer

  • 4 dl. Vand
  • 1. spsk. Salt
  • 25g Gær
  • 650g Hvedemel(eller blandet mel)
  • 2-3 dl. Rynkeby Tomatrelish med Timian
  • 1/2 dl. Olivenolie

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 1527,2
  • kcal 363,6

Energifordeling i procent

  • Protein 9%
  • Fedt 17%
  • Kulhydrat 74%