Tilbage til oversigten

Hjertevaffel med hvid chokolademousse og kirsebærsauce

En himmelsk dessert, der smelter på tungen: hjertevaffel toppet med silkeblød hvid chokolademousse og en lækker kirsebærsauce

Tilberedning

Pisk ingredienserne til vaffeldejen sammen. Lad dejen hvile en time på køl.

Bag mandelvaflerne i et vaffeljern til de er gyldne og hold dem lune under et viskestykke.

Læg husblassen i blød i koldt vand.

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den over vandbad.

Pisk æggeblommer og sukker, til det er lyst og luftigt i ca. 2 minutter.

Smelt husblassen og rør den i en tynd stråle i æggemassen.

Pisk fløden til skum. Rør den smeltede chokolade i æggemassen og vend flødeskum forsigtigt i, lidt efter lidt. Kom moussen i en skål og sæt den på køl, gerne i et par timer.

Kugl mousse op på vaflerne, og kom Rynkeby Kirsebærsauce på hver hjertevaffel.

Riv evt. lidt mørk chokolade over ved servering.

Suppler med kold julegløgg


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter