Kanape med dijonaise og kalkunrilettes

Skær kalkunbrystet i 4-6 stykker og kom det i et fad sammen med Rynkeby Tomatjuice, Rynkeby Burger Relish og olivenolie. Mariner kødet i 2-3 timer (gerne natten over).

Steg kalkunbrystet ved 175 grader i ca. 1½ time. og trevl det med 2 gafler. Vend finthakkede skalotteløg i og smag til med salt og peber og masser af olivenolie.

Anret tærteskaller med dijonnaise, spæd salat, kalkunrilettes, Rynkeby Boysenbær Syltetøj og friske krydderurter. 

 

TIP: Kalkunrilettes kan med fordel tilberedes dagen før og serveres kold.

 

 

Ingredienser

10 personer

  • 1000 g Kalkunbryst
  • 1 dl Rynkeby Tomatjuice
  • 2 dl Rynkeby Burger Relish
  • 2 spsk Skalotteløg (40 g)
  • 40 Salte tærteskaller (salty hugs eller lign.)
  • 1 dl Dijonnaise
  • 50 g Spæd salat
  • 2 dl Rynkeby Boysenbær Syltetøj

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 833,3
  • kcal 198,4

Energifordeling i procent

  • Protein 23%
  • Fedt 43%
  • Kulhydrat 34%