Tilbage til oversigten

Kanape med røget laks og ferskencreme

Perfekt til enhver lejlighed, denne kanape kombinerer den delikate smag af røget laks med en sød og cremet ferskencreme.

Kanape med røget laks og ferskencreme

Tilberedning

Skær kanterne af toastbrødet og skær dem i mindre stykker. Kom stykkerne på en bageplade med bagepapir og stænk med olivenolie.
Rist dem til toast melba ved 200 grader i ca. 5 min.

Pisk mascarpone med en el-mixer og bland den derefter med Rynkeby Fersken Relish med Basilikum og hakkede skalotteløg. Smag til med salt og peber.

Kom cremen i en sprøjtepose.

Anret toast melba med mascarponecremen, røget laks, kaviar og friske krydderurter.

 

TIP: Drys med tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter