Kanape med røget laks og ferskencreme
Perfekt til enhver lejlighed, denne kanape kombinerer den delikate smag af røget laks med en sød og cremet ferskencreme.
Perfekt til enhver lejlighed, denne kanape kombinerer den delikate smag af røget laks med en sød og cremet ferskencreme.
Skær kanterne af toastbrødet og skær dem i mindre stykker. Kom stykkerne på en bageplade med bagepapir og stænk med olivenolie.
Rist dem til toast melba ved 200 grader i ca. 5 min.
Pisk mascarpone med en el-mixer og bland den derefter med Rynkeby Fersken Relish med Basilikum og hakkede skalotteløg. Smag til med salt og peber.
Kom cremen i en sprøjtepose.
Anret toast melba med mascarponecremen, røget laks, kaviar og friske krydderurter.
TIP: Drys med tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster
Til 10 personer
10 skiver Toastbrød (gerne groft)
1/2 dl Olivenolie
250 g Mascarpone (eller flødeost)
2 dl Rynkeby Fersken Relish med Basilikum
2 Skalotteløg (40 g)
275 g Røget laks
1 ds Kaviar (eller caviart)
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 249
Energifordeling i procent
Protein 16 %
Fedt 51 %
Kulhydrat 33 %