Tilbage til oversigten

Kold Julegløgg

En festlig drik fyldt med julens krydderier og frugt.

Tilberedning

Rynkeby Økologisk Rød Blandet Saft kommes i en gryde sammen med hel stjerneanis, hele nelliker og hele kardemommekapsler. Det varmes op, så krydderierne får lov at frigive aromaerne.

Køles ned – gerne natten over – og sigtes først lige inden servering. Kan op- og nedjusteres med vand, afhængig af smagsønske.

Tip:

Denne kan nemt laves til en energitæt juledessert, ved at jævne saften til en saftsuppe, der kan toppes med prikker af flødeskum.

Sammen med en kirsebærdessert med hjertevafler og hvide chokolade til decembers julemiddage, er den kolde julegløgg helt perfekt.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter