Krustader med kylling, mango chutney og urtecreme

Rør flødeost med hakkede skalotteløg, purløg og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Kom evt. lidt vand i, hvis urtecremen skal være mere lind. Kom den i en sprøjtepose.

Rens og krydr kyllingen og steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min., eller til den er gennemstegt. Gem stegeskyen fra kyllingen, og skær kødet fri fra benene. Hak kødet fint og bland stegeskyen i. Smag til med salt og peber.

Server mini krustader med urtecreme, stegt kylling, Rynkeby Mango Chutney Hot og hakkede purløg. 

 

 TIP: Prøv også med tarteletter i stedet for krustader

Ingredienser

Til 10 personer

  • 600 g Flødeost (eller pisket cremefraiche 38%)
  • 1 Skalotteløg (25 g)
  • 1 Citron, saft herfra
  • 1 bundt Purløg
  • 1 Kylling (1200 g)
  • 5 dl Rynkeby Mango Chutney Hot
  • 50 mini krustader

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 944,1
  • kcal 224,8

Energifordeling i procent

  • Protein 19%
  • Fedt 56%
  • Kulhydrat 25%