Krustader med kylling, mango chutney og urtecreme
En perfekt blanding af saftig kylling, sød mango chutney og frisk urtecreme, serveret i sprøde krustader.
En perfekt blanding af saftig kylling, sød mango chutney og frisk urtecreme, serveret i sprøde krustader.
Rør flødeost med hakkede skalotteløg, purløg og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Kom evt. lidt vand i, hvis urtecremen skal være mere lind. Kom den i en sprøjtepose.
Rens og krydr kyllingen og steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min., eller til den er gennemstegt. Gem stegeskyen fra kyllingen, og skær kødet fri fra benene. Hak kødet fint og bland stegeskyen i. Smag til med salt og peber.
Server mini krustader med urtecreme, stegt kylling, Rynkeby Mango Chutney Hot og hakkede purløg.
TIP: Prøv også med tarteletter i stedet for krustader
Til 10 personer
600 g Flødeost (eller pisket cremefraiche 38%)
1 Skalotteløg (25 g)
1 Citron, saft herfra
1 bundt Purløg
1 Kylling (1200 g)
5 dl Rynkeby Mango Chutney Hot
50 mini krustader
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 225
Energifordeling i procent
Protein 19 %
Fedt 56 %
Kulhydrat 25 %