Tilbage til oversigten

Krustader med kylling, mango chutney og urtecreme

En perfekt blanding af saftig kylling, sød mango chutney og frisk urtecreme, serveret i sprøde krustader.

Krustader med kylling, mango chutney og urtecreme

Tilberedning

Rør flødeost med hakkede skalotteløg, purløg og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Kom evt. lidt vand i, hvis urtecremen skal være mere lind. Kom den i en sprøjtepose.

Rens og krydr kyllingen og steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min., eller til den er gennemstegt. Gem stegeskyen fra kyllingen, og skær kødet fri fra benene. Hak kødet fint og bland stegeskyen i. Smag til med salt og peber.

Server mini krustader med urtecreme, stegt kylling, Rynkeby Mango Chutney Hot og hakkede purløg. 

 

TIP: Prøv også med tarteletter i stedet for krustader


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter