Krydrede grillspyd med tortilla, mango chutney og grøn salat
Frugtagtig mango chutney kombineret med grillet spyd og tortillas. Tilføj og frisk grøn salat, og din aftensmad han klar til servering!
Frugtagtig mango chutney kombineret med grillet spyd og tortillas. Tilføj og frisk grøn salat, og din aftensmad han klar til servering!
Rør kød med 1½ spsk. salt. Kom hakkede løg, 2 dl Rynkeby Mango Chutney hot, æg, mel, friskkværnet peber og persille i.
Rør det sammen til fars. Kom farsen på køl i 1-2 timer. Rul farsen til pølser og træk dem på træspyd. Læg dem på bageplade med bagepapir og steg eller grill dem i ovnen ved høj varme. (Pensl dem evt. med soya eller olivenolie.)
Lun tortilla ved 200 grader i ca. 2 min.
Skyl salaten og vend den med halve cherrytomater, hakket rødløg, friske krydderurter og cremefraichedressing.
Server grillspyd med tortilla, Rynkeby Mango Chutney, hot, sataydressing og salat.
TIP: Brug farsen til frikadeller eller til boller i karry
Til 10 personer
1500g Kalv og flæsk
2 stk. Løg
7 dl. Rynkeby mango chutney, hot
2 stk. Æg
1 dl. Hvedemel
1 spsk. Friskkværnet peber
2 spsk. Hakket persille
20 stk. Træspyd
10 stk. Tortilla(gerne fuldkorn)
5 dl. Sataydressing
4 stk. Hjertesalat
20 stk. Cherrytomater
1 stk. Rødløg
3 dl. Cremefraichedressing
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 149
Energifordeling i procent
Protein 21 %
Fedt 50 %
Kulhydrat 29 %