Tilbage til oversigten

Krydrede grillspyd med tortilla, mango chutney og grøn salat

Frugtagtig mango chutney kombineret med grillet spyd og tortillas. Tilføj og frisk grøn salat, og din aftensmad han klar til servering!

Krydrede grillspyd med tortilla, mango chutney og grøn salat

Tilberedning

Rør kød med 1½ spsk. salt. Kom hakkede løg, 2 dl Rynkeby Mango Chutney hot, æg, mel, friskkværnet peber og persille i.

Rør det sammen til fars. Kom farsen på køl i 1-2 timer. Rul farsen til pølser og træk dem på træspyd. Læg dem på bageplade med bagepapir og steg eller grill dem i ovnen ved høj varme. (Pensl dem evt. med soya eller olivenolie.)

Lun tortilla ved 200 grader i ca. 2 min.

Skyl salaten og vend den med halve cherrytomater, hakket rødløg, friske krydderurter og cremefraichedressing.

 

Server grillspyd med tortilla, Rynkeby Mango Chutney, hot, sataydressing og salat.

 

TIP: Brug farsen til frikadeller eller til boller i karry


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter