Kylling i krydret æblesauce

Steg bacon på en pande og låg på fedsugende papir.
Skær svampe i skiver og steg dem i resten af baconfedtet, læg dem til side.
Krydr kyllingestykker med salt og peber og brun dem af i olivenolie i en gryde.
Kom halvdelen af baconstykkerne i gryden sammen med svampene, hvidløg, timian, rosmarin,
perleløg, laurbærblade,
Rynkeby Økologisk Æblejuice og bouillon.
Lad rette simre i ca. 1 time. under låg. Jævn saucen og smag til med salt og peber.

Server kylling i krydret æblesauce med bacontern, friske urter, ris ellers lækkert brød.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 200 g Bacon
  • 350 g Blandede svampe
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1500 g Kyllingestykker
  • 3 fed Hvidløg
  • 2 spsk Timian
  • 2 spsk Rosmarin
  • 300 g Perleløg (fra glas)
  • 3 stk Laurbærblade
  • 6 dl Rynkeby Økologisk Æblejuice
  • 6 dl Bouillon
  • 600 g Ris (eller lækkert brød)

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 602,8
  • kcal 143,5

Energifordeling i procent

  • Protein 22%
  • Fedt 32,5%
  • Kulhydrat 45,5%