Kyllingesuppe med fine grøntsager
Varmende kyllingesuppe med et udvalg af fine grøntsager. En nærende og smagfuld ret, der er ideel til kølige dage og hyggelige aftener.
Varmende kyllingesuppe med et udvalg af fine grøntsager. En nærende og smagfuld ret, der er ideel til kølige dage og hyggelige aftener.
Sauter hakkede løg og hvidløg i olivenolie i en suppegryde.
Klargør kyllingen og kom den i. Fyld vand op så det netop dækker kyllingen.
Kom porrer, stykker af knoldselleri og persillerødder i som suppegrønt.
Lad suppen simre i ca. 60 min. under låg.
Tag kyllingen op og kassér grøntsagerne.
Tilsæt Rynkeby Ananas/Rødpeber Relish, Limesaft, Rynkeby Chutney Sur Sød til suppen og lad den simre i yderligere 5
min. Smag til med salt og peber.
Skær kyllingen i mundrette bidder. Kom kyllingestykker, spinat, bønnespirer og forårsløg i suppen.
Server kyllingesuppe med knuste rugbrødschips og friske krydderurter.
Til 10 personer
1 hel kylling
3 spsk Olivenolie
2 stk Løg
6 fed Hvidløg
2 stk Porrer (400 g)
1/4 stk Knoldselleri (300 g)
2 stk Persillerødder (200 g)
3 dl Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber
2 spsk Limejuice
1 dl Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød
200 g Frisk spinat
150 g Bønnespirer
3 stk Forårsløg
100 g Rugbrødschips (eller croutoner)
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 130
Energifordeling i procent
Protein 25 %
Fedt 43 %
Kulhydrat 32 %