Tilbage til oversigten

Kyllingesuppe med fine grøntsager

Varmende kyllingesuppe med et udvalg af fine grøntsager. En nærende og smagfuld ret, der er ideel til kølige dage og hyggelige aftener.

Kyllingesuppe med fine grøntsager

Tilberedning

Sauter hakkede løg og hvidløg i olivenolie i en suppegryde.
Klargør kyllingen og kom den i. Fyld vand op så det netop dækker kyllingen.
Kom porrer, stykker af knoldselleri og persillerødder i som suppegrønt.
Lad suppen simre i ca. 60 min. under låg.

Tag kyllingen op og kassér grøntsagerne.
Tilsæt Rynkeby Ananas/Rødpeber Relish, Limesaft, Rynkeby Chutney Sur Sød til suppen og lad den simre i yderligere 5
min. Smag til med salt og peber.
Skær kyllingen i mundrette bidder. Kom kyllingestykker, spinat, bønnespirer og forårsløg i suppen.


Server kyllingesuppe med knuste rugbrødschips og friske krydderurter.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter