Mini chokoladeskal med jordbærmousse og mynte

Læg husblas i blød.

Blend Rynkeby Jordbær Marmelade og varm halvdelen op i en gryde.

Opløs husblassen i den varme marmelade. Rør den varme marmelade op i resten af marmeladen. Lad den blive lun.
Pisk flødeskum og vend marmeladen sammen med den til en luftig mousse. Kom moussen i en sprøjtepose og køl den ned til den har sat sig.

Sprøjt jordbærmoussen op i chokoladeskallerne og pynt med Rynkeby Jordbær/Blåbærsauce, stykker af friske jordbær og mynte.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 8 blade Husblas
  • 4 dl Rynkeby Jordbær Marmelade
  • 5 dl Piskefløde
  • 40 Mini chokoladeskaller
  • 1 dl Rynkeby Jordbær/Blåbærsauce
  • 10 Friske jordbær

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 1222,5
  • kcal 291,1

Energifordeling i procent

  • Protein 4%
  • Fedt 54%
  • Kulhydrat 42%