Nøddebunde med mangohindbærcreme
En himmelsk dessert med nøddebund, sød mango og syrlige hindbærcreme – ren forkælelse!
En himmelsk dessert med nøddebund, sød mango og syrlige hindbærcreme – ren forkælelse!
Bland æggehvider og sukker og pisk hviderne stive. Blend hasselnødderne groft.
Vend de blendede hasselnødder i de stive æggehvider. Kom massen i en sprøjtepose.
Sprøjt små bunde ud på en bageplade med bagepapir og bag nøddebunde i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min.
Rør flødeost med Rynkeby Hindbær Marmelade og Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød.
Anret nøddebunde med mangohindbærcreme, friske hindbær, vaniljedrys og mynte.
TIP: Prøv også at røre mangohindbærcremen med pisket flødeskum.
Til 10 personer
6 Æggevider
190 g Sukker
150 g Hasselnødder
400 g Flødeost
1 dl Rynkeby Hindbær Marmelade
1 dl Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 309
Energifordeling i procent
Protein 9 %
Fedt 39 %
Kulhydrat 52 %