Tilbage til oversigten

Nøddebunde med mangohindbærcreme

En himmelsk dessert med nøddebund, sød mango og syrlige hindbærcreme – ren forkælelse!

Nøddebunde med mangohindbærcreme

Tilberedning

Bland æggehvider og sukker og pisk hviderne stive. Blend hasselnødderne groft.

Vend de blendede hasselnødder i de stive æggehvider. Kom massen i en sprøjtepose.

Sprøjt små bunde ud på en bageplade med bagepapir og bag nøddebunde i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min.

Rør flødeost med Rynkeby Hindbær Marmelade og Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød.

Anret nøddebunde med mangohindbærcreme, friske hindbær, vaniljedrys og mynte. 

 

TIP:  Prøv også at røre mangohindbærcremen med pisket flødeskum.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter