Tilbage til oversigten

Økologisk juleæblekage

Lad dig fortrylle af en Økologisk juleæblekage, der kombinerer tradition med økologiske ingredienser for en uforglemmelig smagsoplevelse.

Økologisk juleæblekage

Tilberedning

Riv rugbrød og rist det i ovnen eller på en pande. Bland sukker i. Afkøl det.

Pisk æggeblommer, majsstivelse, sukker og vaniljekorn luftigt. Varm fløde og julekrydderier op til kogepunktet og tag det af varmen. Lad det trække ca. 2 min. og kog det op igen. Rør flødemassen i æggesnapsen. Kog cremen op i nærheden af kogepunktet indtil den bliver cremet. Stil den på køl.

Kom rugbrødsrasp i bunden af en form og derefter lagvist creme anglaise med julekrydderier, Rynkeby Økologisk

Æblegrød, flødeskum, Rynkeby Økologisk Ribsgelé og mynte. '

TIP: Udskift evt. julekrydderier med andre krydderier uden for juletid


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter