Økologisk juleæblekage
Lad dig fortrylle af en Økologisk juleæblekage, der kombinerer tradition med økologiske ingredienser for en uforglemmelig smagsoplevelse.
Lad dig fortrylle af en Økologisk juleæblekage, der kombinerer tradition med økologiske ingredienser for en uforglemmelig smagsoplevelse.
Riv rugbrød og rist det i ovnen eller på en pande. Bland sukker i. Afkøl det.
Pisk æggeblommer, majsstivelse, sukker og vaniljekorn luftigt. Varm fløde og julekrydderier op til kogepunktet og tag det af varmen. Lad det trække ca. 2 min. og kog det op igen. Rør flødemassen i æggesnapsen. Kog cremen op i nærheden af kogepunktet indtil den bliver cremet. Stil den på køl.
Kom rugbrødsrasp i bunden af en form og derefter lagvist creme anglaise med julekrydderier, Rynkeby Økologisk
Æblegrød, flødeskum, Rynkeby Økologisk Ribsgelé og mynte. '
TIP: Udskift evt. julekrydderier med andre krydderier uden for juletid
Til 10 personer
250 g Rugbrød
3 spsk Rørsukker
6 Æggeblommer
40 g Majsstivelse
150 g Sukker
½ Vaniljestang
½ l Fløde
2 spsk Julekrydderier (kanel, stjerneanis, kardemomme, nelliker)
10 dl Rynkeby Økologisk Æblegrød
1 dl Rynkeby Økologisk Ribsgelé
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 193
Energifordeling i procent
Protein 4 %
Fedt 39 %
Kulhydrat 57 %