Tilbage til oversigten

Oksegryde med svampe

En rig og velsmagende gryderet, der kombinerer mørt oksekød med aromatiske svampe. Perfekt til hyggelige aftener.

Oksegryde med svampe

Tilberedning

Befri oksebov fra ben og skær den i rustikke stykker (gem benet). Brun kødet af i olivenolie i en gryde.
Krydr med kanel, salt og peber.
Kom svampe, hakkede løg, hvidløg og chili i. Steg det med i kort tid.
Tilsæt bouillon, kokosmælk, Rynkeby Abrikosgrød, Limesaft, Rynkeby Chutney Sur Sød og oksebenet.
Lad retten simre i 2-3 timer under låg.

Smag til med salt og peber og jævn evt. saucen.
Hak citronskal, 2 fed hvidløg og persille og bland det sammen til gremolata.
Server oksegryde med ris, madbrød eller mos, gremolata, Rynkeby Chutney Sur Sød og friske krydderurter.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter