Pærecrumble med hindbær og makronflødeskum
Skab hyggelige stunder med vores Pærecrumble med hindbær og makronflødeskum. En sød fristelse, der vækker sanserne.
Skab hyggelige stunder med vores Pærecrumble med hindbær og makronflødeskum. En sød fristelse, der vækker sanserne.
Læg de halve pærer i et ildfast fad og fordel Rynkeby Hindbær Marmelade over.
Kom sukker, mel, brun farin og smør i tern i en skål og ælt det sammen til det ligner revet ost. Smuldr det udover pærer og Rynkeby Hindbær Marmeladen.
Bag crumblen i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 25-30 min. til den er gylden og sprød.
Pisk fløden til flødeskum og knus makronerne deri.
Server crumblecake med makronflødeskum og friske krydderurter.
TIP: Kan også laves med Rynkebys andre marmelader - f.eks. Rynkeby Jordbær Marmelade eller Rynkeby Solbær Marmelade.
Til 10 personer
700 g Syltede pærer (eller 8 friske)
2 dl Rynkeby Hindbær Marmelade
60 g Sukker
250 g Mel
190 g Brun farin
200 g Smør
4 dl Piskefløde
6-8 Makroner
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 289
Energifordeling i procent
Protein 3 %
Fedt 49 %
Kulhydrat 48 %