Tilbage til oversigten

Pærecrumble med hindbær og makronflødeskum

Skab hyggelige stunder med vores Pærecrumble med hindbær og makronflødeskum. En sød fristelse, der vækker sanserne.

Pærecrumble med hindbær og makronflødeskum

Tilberedning

Læg de halve pærer i et ildfast fad og fordel Rynkeby Hindbær Marmelade over.

Kom sukker, mel, brun farin og smør i tern i en skål og ælt det sammen til det ligner revet ost. Smuldr det udover pærer og Rynkeby Hindbær Marmeladen.

Bag crumblen i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 25-30 min. til den er gylden og sprød.
Pisk fløden til flødeskum og knus makronerne deri.

Server crumblecake med makronflødeskum og friske krydderurter.

 

TIP: Kan også laves med Rynkebys andre marmelader - f.eks. Rynkeby Jordbær Marmelade eller Rynkeby Solbær Marmelade.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter