Pankorejer med ananasdressing og tropisk marmelade

Vend tigerrejerne i sammenpisket æg og paner dem i pankorasp. Fritér eller steg dem i olie.

Pisk æggeblommer, sennep og solsikkeolie til en mayonnaise. Pisk revet ost og Rynkeby Ananas Chutney.
Tilsæt revet ost og Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber. Smag til med salt og peber.

Grill de røde peberfrugter og skær i små tern.

Anret tærteskallerne med ananasdressing, spæd salat, pankorejer, røde pebre, kokosflager, Rynkeby Tropisk Marmelade og rød skovsyre.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 20 Tærteskaller (salty hugs ellert lign)
  • 40 Tigerrejer
  • 3 Æg
  • 300 g Pankorasp
  • 2 Æggeblommer
  • 2 spsk Dijonsennep
  • 45 g Parmasanost
  • 2 dl Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber
  • 2 Røde peberfrugter (300 g)
  • 50 g Spædsalat
  • 100 g Kokosflager
  • 1 dl Rynkeby Tropisk Marmelade
  • 1 Rød skovsyre

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 1212,1
  • kcal 288,6

Energifordeling i procent

  • Protein 12%
  • Fedt 53%
  • Kulhydrat 35%