Tilbage til oversigten

Persillesild med hvedekernesalat, ribsgelé og friske krydderurter

En fest for smagsløgene med frisk persille og nærende kerner – perfekt enhver tid på dagen.

Persillesild med hvedekernesalat, ribsgelé og friske krydderurter

Tilberedning

Kog hvedekernerne i 8 dl letsaltet vand i 30 min. Tag dem af blusset og lad dem trække i yderligere 30 min. (gerne med gryden tildækket i viskestykker).

Bland en salat af hvedekerner, spædsalat, æblestykker, skalotteløgsringe, blåbær, ærteskud og dijonvinaigrette.

Vend de nyvaskede sildefleter i rugmel. Læg persille imellem 2 sildefileter og krydr med salt og peber. Steg sildepakkerne i smør i ca. 5 min. på hver side.

Steg dem færdige i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.

Anret sildefileter med hvedekernesalat, Rynkeby Økologisk Ribsgelé og friske krydderurter.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter