Powerpasta med Tranebærsjus
Din nye yndlingsopskrift bliver: Power pasta med tranebærjus! Lækker, mættende og proteinrig.
Din nye yndlingsopskrift bliver: Power pasta med tranebærjus! Lækker, mættende og proteinrig.
Squash renses og skæres til halvmåner imens fennikel snittes fint på mandolinjern.
Sammen med de øvrige ingredienser, vendes salaten hurtigt sammen og tranebærmarinaden hældes over. Serveres straks.
Kom evt. marinaden i en lille kande og servér det sammen med den kolde powerpasta.
Reste-tip: Hvis du har Rynkeby Tranebærjuice i overskud, kan det med fordel bruges som saft-marinade til enhver anden salat, eller som en flot rød "tranebærjus" til at supplere en salat.
Til 10 personer
3 stk Grønne squash
2 stk Fennikel
5 spsk Olivenolie
3 dl Rynkeby Tranebærjuice
2 fed Hvidløg
1000 g Kogte fuldkorns-, rug-, eller ærtepasta.
500 g Melon efter eget valg
300 g Ristede græskarkerner
400g Sorte Belugalinser (kogte)
1 bdt Frisk basilikum, karse, engsyre, skovsyre el.lign.
250 g. feta i tern
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 139
Energifordeling i procent
Protein 23 %
Fedt 32 %
Kulhydrat 45 %