
Powerpasta med Tranebærsjus
Squash renses og skæres til halvmåner imens fennikel snittes fint på mandolinjern.
Sammen med de øvrige ingredienser, vendes salaten hurtigt sammen og tranebærmarinaden hældes over. Serveres straks.
Kom evt. marinaden i en lille kande og servér det sammen med den kolde powerpasta.
Reste-tip: Hvis du har Rynkeby Tranebærjuice i overskud, kan det med fordel bruges som saft-marinade til enhver anden salat, eller som en flot rød "tranebærjus" til at supplere en salat.
Ingredienser
10 personer
- 3 stk Grønne squash
- 2 stk Fennikel
- 5 spsk Olivenolie
- 3 dl Rynkeby Tranebærjuice
- 2 fed Hvidløg
- 1000 g Kogte fuldkorns-, rug-, eller ærtepasta.
- 500 g Melon efter eget valg
- 300 g Ristede græskarkerner
- 400g Sorte Belugalinser (kogte)
- 1 bdt Frisk basilikum, karse, engsyre, skovsyre el.lign.
- 250 g. feta i tern
Energifordeling pr. 100 g kJ
- kcal 139
Energifordeling i procent
- Protein 22,6%
- Fedt 31,6%
- Kulhydrat 45,8%