Ristaffel med indisk kalkungryde og hot mango chutney

Tilberedning:

 

Skær kalkun i mundrette bider og brun af i olivenolie sammen med karry, kanel og spidskommen. Tilsæt finthakket løg, hvidløg og rød chili.

Hæld kokosmælk i og lad retten simre under låg i ca. 30 min. Smag til med salt og peber. (jævn evt. saucen.)

Kog risene som anvist på pakken.

 

Server indisk kalkungryde med ris, Rynkeby Mango Chutney hot,

stykker af ananas, druer, rosiner, kokosmel, æbletern, rød peber, peanuts og friske krydderurter.

 

Tip: Prøv denne med svinekød, lam eller kylling.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 2000g Kalkunbrystfilet
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 3 spsk. Karry
  • 1 spsk. Kanel
  • 1 spsk. St. spidskommen
  • 2 stk. Løg
  • 4 fed. Hvidløg
  • 1 stk. Rød Chili
  • 800 ml. Kokosmælk
  • 5 dl. Rynkeby Mango Chutney, hot
  • 600g Ris
  • 200g Ananas
  • 200g Druer
  • 200g Rosiner
  • 100g Kokosmel
  • 2 stk. Æbler
  • 2 stk. Rød peber
  • 200g Peanuts

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 711,8
  • kcal 169,5

Energifordeling i procent

  • Protein 26%
  • Fedt 31%
  • Kulhydrat 43%