Ristaffel med indisk kalkungryde og hot mango chutney
Ideel til elskere af det indiske køkken og eventyrere af god smag!
Ideel til elskere af det indiske køkken og eventyrere af god smag!
Skær kalkun i mundrette bider og brun af i olivenolie sammen med karry, kanel og spidskommen. Tilsæt finthakket løg, hvidløg og rød chili.
Hæld kokosmælk i og lad retten simre under låg i ca. 30 min. Smag til med salt og peber. (jævn evt. saucen.)
Kog risene som anvist på pakken.
Server indisk kalkungryde med ris, Rynkeby Mango Chutney hot,
stykker af ananas, druer, rosiner, kokosmel, æbletern, rød peber, peanuts og friske krydderurter.
TIP: Prøv denne med svinekød, lam eller kylling.
Til 10 personer
2000g Kalkunbrystfilet
3 spsk. Olivenolie
3 spsk. Karry
1 spsk. Kanel
1 spsk. St. spidskommen
2 stk. Løg
4 fed. Hvidløg
1 stk. Rød Chili
800 ml. Kokosmælk
5 dl. Rynkeby Mango Chutney, hot
600g Ris
200g Ananas
200g Druer
200g Rosiner
100g Kokosmel
2 stk. Æbler
2 stk. Rød peber
200g Peanuts
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 170
Energifordeling i procent
Protein 26 %
Fedt 31 %
Kulhydrat 43 %