Tilbage til oversigten

Ristaffel med indisk kalkungryde og hot mango chutney

Ideel til elskere af det indiske køkken og eventyrere af god smag!

Ristaffel med indisk kalkungryde og hot mango chutney

Tilberedning

Skær kalkun i mundrette bider og brun af i olivenolie sammen med karry, kanel og spidskommen. Tilsæt finthakket løg, hvidløg og rød chili.

Hæld kokosmælk i og lad retten simre under låg i ca. 30 min. Smag til med salt og peber. (jævn evt. saucen.)

Kog risene som anvist på pakken.

 

Server indisk kalkungryde med ris, Rynkeby Mango Chutney hot,

stykker af ananas, druer, rosiner, kokosmel, æbletern, rød peber, peanuts og friske krydderurter.

 

TIP: Prøv denne med svinekød, lam eller kylling.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter