Tilbage til oversigten

Rugbrødslagkage med solbær/hindbærmousse og chokoladespåner

En unik dessertoplevelse med rugbrød, bær og chokolade – perfekt til enhver fest!

Rugbrødslagkage med solbær/hindbærmousse og chokoladespåner

Tilberedning

Opblød husblas i en skål med koldt vand i ca. 5 min.

Pisk fløde til flødeskum. Kom lidt af Rynkeby Økologisk Hindbær/solbærmarmelade i en gryde og varm den op. Smelt den opblødte husblas deri og vend den tilbage i resten af marmeladen.
Vend flødeskummen i og kom moussen på en sprøjtepose.

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret lidt af gangen og pisk det til en stiv masse.
Pisk æggeblommerne let sammen og tilføj dem i æggehviderne.
Bland rugbrød, nødder og bagepulver for sig selv og vend det derefter forsigtigt i dejen.

Fordel massen i 3 smurte springforme ca. Ø 24 (en til hver bund) og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min.

Anret lagkagen med mousse imellem og pynt af med flødeskum, hindbær, chokoladespåner og mynte.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter