Sliders med serranoskinke og gedeost

Steg serranoskinke sprødt på en bageplade med bagepapir i ovnen ved 200 grader i ca. 6-8 min.

Skær gedeosten i skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys pinjekerner på skiverne. Gratinér dem i
ovnen ved 225 grader i ca. 2-3 min. (Brug en spartel til at flytte dem med).

Grill sliders på hver side og læg Rynkeby Burger Relish, rucola, gratineret gedeost, sprød serranoskinke, Rynkeby
Brombær Syltetøj og friske krydderurter imellem. 

 

Ingredienser

Til 10 personer

  • 10 skiver Serranoskinke
  • 350 g Gedeost (rulle)
  • 40 g Pinjekerner
  • 20 Sliders
  • 2 dl Rynkeby Burger Relish
  • 50 g Rucola (eller anden salat)
  • 2 dl Rynkeby Brombær Syltetøj

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 1082,2
  • kcal 257,7

Energifordeling i procent

  • Protein 23%
  • Fedt 38%
  • Kulhydrat 39%