Tilbage til oversigten

Solbær/hindbær panna cotta med vanilje og hvid chokolade

En dessertdrøm med solbær og hindbær, vaniljeessens og hvid chokolade – ren nydelse!

Solbær/hindbær panna cotta med vanilje og hvid chokolade

Tilberedning

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Skrab vaniljekornene ud og bland dem med sukkeret
Varm en gryde op med fløde og vaniljesukkeret (det må ikke koge).
Når fløden er tæt på kogepunktet tages den af blusset og den opblødte husblas tilsættes.

Rør godt rundt til husblas er opløst. Hæld panna cottaen i portionsglas og stil på køl i 1-2 timer. Eller til den har sat sig.

Hæld Rynkeby Økologisk Solbær/hindbærgrød oven på den satte panna cotta og server den med revet hvid chokolade og citrontimian.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter