Solbær/hindbær panna cotta med vanilje og hvid chokolade
En dessertdrøm med solbær og hindbær, vaniljeessens og hvid chokolade – ren nydelse!
En dessertdrøm med solbær og hindbær, vaniljeessens og hvid chokolade – ren nydelse!
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Skrab vaniljekornene ud og bland dem med sukkeret
Varm en gryde op med fløde og vaniljesukkeret (det må ikke koge).
Når fløden er tæt på kogepunktet tages den af blusset og den opblødte husblas tilsættes.
Rør godt rundt til husblas er opløst. Hæld panna cottaen i portionsglas og stil på køl i 1-2 timer. Eller til den har sat sig.
Hæld Rynkeby Økologisk Solbær/hindbærgrød oven på den satte panna cotta og server den med revet hvid chokolade og citrontimian.
Til 10 personer
8 Husblas
1-2 Vaniljestænger
125 g Sukker
1 l Piskefløde
500 g Rynkeby Økologisk Solbær/Hindbærgrød
50 g Hvid chokolade
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 339
Energifordeling i procent
Protein 3 %
Fedt 66 %
Kulhydrat 31 %