Tilbage til oversigten

Sprængt and med æblekompot og tyttebærsyltetøj

Forkæl dine smagsløg med sprængt and serveret med sød æblekompot og syrlig tyttebærsyltetøj – en perfekt kombination af smage, der gør enhver middag til en fest.

Tilberedning

Andebrystfileterne halveres. De sprænges i en marinade af salt, sukker, Æblejuice, sennepskorn og nelliker. Kødet sprænges, modnes og letkrydres natten over på køl. Herefter steges andebryst i ovnen ved lav temperatur, så kødstrukturen denatureres og blødgøres mest muligt (ca. 90 minutter ved 140 grader).

Den sprængte and serveres sammen med en mild og blød æblekompot (Rynkeby Æbledessert eller Rynkeby Æblegrød) og Rynkeby Tyttebær Syltetøj.
Skær evt. andebryst i tynde skiver og drys rosmarinsalt over æblekompotten.

Suppler med efterårscocktail med timiansirup.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter