Squashspaghetti med ratatouille og parmesan

Finthak alle grøntsagerne (gem dog 5 squash) og sauter dem i en gryde i olivenolie.

Kom Rynkeby Grøntsagsjuice, Rynkeby Æblegrød og krydderier i og lad retten simre i 10-20 min. Smag til med salt og peber.

Kør squash igennem en spiralizer (eller grøntsagssnitter) og stænk spaghettien med lidt olivenolie, salt og peber.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 6 Squash (1800g)
  • 1 Løg (150g)
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 Aubergine (300g)
  • 500 g Peberfrugt (rød, gul og grøn)
  • 1/2 dl Olivenolie
  • 5 dl Naturig Grøntsagsjuice (eller tomatjuice)
  • 3 dl Rynkeby Æblegrød
  • 1 spsk Timian
  • 1 spsk Basilikum
  • 2 spsk Oregano
  • 100 g Parmesanost

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 213
  • kcal 50,7

Energifordeling i procent

  • Protein 14%
  • Fedt 40%
  • Kulhydrat 46%