Squashspaghetti med ratatouille og parmesan
En sund og lækker ret, der kombinerer friske grøntsager med italiensk ostens fulde smag.
En sund og lækker ret, der kombinerer friske grøntsager med italiensk ostens fulde smag.
Finthak alle grøntsagerne (gem dog 5 squash) og sauter dem i en gryde i olivenolie.
Kom Rynkeby Grøntsagsjuice, Rynkeby Æblegrød og krydderier i og lad retten simre i 10-20 min. Smag til med salt og peber.
Kør squash igennem en spiralizer (eller grøntsagssnitter) og stænk spaghettien med lidt olivenolie, salt og peber.
Til 10 personer
6 Squash (1800g)
1 Løg (150g)
3 fed Hvidløg
1 Aubergine (300g)
500 g Peberfrugt (rød, gul og grøn)
1/2 dl Olivenolie
5 dl Naturig Grøntsagsjuice (eller tomatjuice)
3 dl Rynkeby Æblegrød
1 spsk Timian
1 spsk Basilikum
2 spsk Oregano
100 g Parmesanost
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 51
Energifordeling i procent
Protein 14 %
Fedt 40 %
Kulhydrat 46 %