Tacos med chili sin carne, syltede rødløg, avokado og hvidløgsspirer
Frisk, fyldig og helt vegansk.
Frisk, fyldig og helt vegansk.
Hak alle grøntsagerne fnt, og steg dem i olivenolie i en gryde. Tilsæt Rynkeby Tomatjuice, Rynkeby Rød Salsa med Tomat og Chili, limejuice, chili bønner, tex mex krydderi, instant kaffe og hakket chokolade.
Lad retten simre i ca. 20 min. og smag til med salt, sukker og peber.
Lun tortilla wraps i ovnen i ca. 2 min. ved 200 grader varmluft.
Server tortilla wraps med chili sin carne, syltede rødløg, avokado, hvidløgsspirer, creme fraiche, limebåde og friske krydderurter.
TIP: Lav dine egne majstortillas med 360 g fnt majsmel (hasa marina) og ½ l vand.
Bland ingredienserne, ælt dejen og lad den hvile i 20 min. Fordel dejen til 18 kugler, og pres dem flade med en tallerken. Steg dem kort på en meget varm pande uden fedtstof.
Til 10 personer
2 Løg (250 g)
5 fed Hvidløg
400 g Gulerødder
225 g Blegselleri
2 Gule peberfrugter (350 g)
300 g Squash
3 dl Rynkeby Tomatjuice
3 dl Rynkeby Salsa med Tomat og Chili
4 spsk Limejuice
480 g Chili bønner (drænet vægt)
2 spsk Tex mex krydderi (kan undlades)
1-2 spsk Instant kaffe
50 g Mørk chokoloade
10 Tortilla wraps (små)
100 g Syltede rødløg
4 Advokadoer (modne)
50 g Hvidløgsspirer
5 dl Creme fraiche
3 Lime
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 121
Energifordeling i procent
Protein 9 %
Fedt 48 %
Kulhydrat 43 %