Tilbage til oversigten

Tacos med chili sin carne, syltede rødløg, avokado og hvidløgsspirer

Frisk, fyldig og helt vegansk.

Tacos med chili sin carne, syltede rødløg, avokado og hvidløgsspirer

Tilberedning

Hak alle grøntsagerne fnt, og steg dem i olivenolie i en gryde. Tilsæt Rynkeby Tomatjuice, Rynkeby Rød Salsa med Tomat og Chili, limejuice, chili bønner, tex mex krydderi, instant kaffe og hakket chokolade.

Lad retten simre i ca. 20 min. og smag til med salt, sukker og peber.

Lun tortilla wraps i ovnen i ca. 2 min. ved 200 grader varmluft.

Server tortilla wraps med chili sin carne, syltede rødløg, avokado, hvidløgsspirer, creme fraiche, limebåde og friske krydderurter. 

 

TIP: Lav dine egne majstortillas med 360 g fnt majsmel (hasa marina) og ½ l vand.
Bland ingredienserne, ælt dejen og lad den hvile i 20 min. Fordel dejen til 18 kugler, og pres dem flade med en tallerken. Steg dem kort på en meget varm pande uden fedtstof.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter