Tilbage til oversigten

Tarte de pommes med brombæris og mynte

Oplev vores Tarte de pommes med brombæris og mynte. En klassisk dessert med et twist af frisk mynte, der vil fortrylle dine smagsløg.

Tarte de pommes med brombæris og mynte

Tilberedning

Smuldr mel og små stykker koldt smør til blandingen ligner revet ost. Tilsæt æg og sukker og saml dejen til en klump. Læg tærtedejen på køl i ca. 1 time.

Karamelliser sukkeret i en pande og kom smør i. Hæld Rynkeby Æbledessert i og lad det koge sammen med karamellen under jævn varme (ca. 10 min.).

Rul mørdejen ud og beklæd en smurt tærteform eller gastrobakke.

Læg den karamelliserede æblemasse i tærteformen og bag den ved 200 grader varmluft i ca. 30-35 min.

Pisk æggeblommer med sukker og kog piskefløden op med Rynkeby Brombær Syltetøj i en gryde.
Hæld flødemassen i de piskede æggeblommer og legér ismassen i en gryde over svag varme. Køl den af og kør den i en ismaskine.

Server tarte de pommes med brombæris og frisk mynte.

 

TIP: Kan også laves med en færdiglavet butterdej eller tærtebund.


Ingredienser

Til 10 personer

Dej

Fyld

Is


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter