Tomat-couscous
Forkæl dine smagsløg med tomatcouscous: enkel og lækker couscous med quinoa og pekannødder - den perfekte tilføjelse til ethvert måltid.
Forkæl dine smagsløg med tomatcouscous: enkel og lækker couscous med quinoa og pekannødder - den perfekte tilføjelse til ethvert måltid.
Kog Rynkeby Økologisk Tomatjuice op med bouillon, fennikelfrø, timian og laurbærblade. Lad juicen simre under låg i 1520 min. sigt den og kom den tilbage i gryden. Skær blomkålet i grove buketter, kør dem kort og læg smuldret i isvand, så det bliver helt sprødt. Skær bønnerne i mindre stykker og blancher dem i 4 min. Kog Rynkeby Økologisk Tomatjuice op med quinoa og lad det simre i 10 min. Tilsæt
couscoussen, træk gryden af varmen og lad det trække under låg i ca. 10 min. Sigt blomkålen og vend den med hakket estragon, bønner, pekannødder, citronolie, salt og peber. Smag couscoussen til med salt og peber og server straks med den sprøde blomkål
SUPPE-TIP: Prøv også Økologisk Grøntsagsdrik i dagens suppe. Fx i en fyldig mulligatawny med æbler, løg, kartofler, gulerødder og knoldselleri.
Til 10 personer
2 l Rynkeby Økologisk Tomatjuice
4 bouillonterninger, Okse
1 spsk fennikelfrø
1 bundt timian
8 laurbærblade
500 g couscous
400 g sort quinoa
150 g pekannødder
500 g grønne bønner
1 blomkål
1/2 dl citronolie
1 bundt estragon
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 128
Energifordeling i procent
Protein 13 %
Fedt 54 %
Kulhydrat 33 %