Tilbage til oversigten

Tomat-couscous

Forkæl dine smagsløg med tomatcouscous: enkel og lækker couscous med quinoa og pekannødder - den perfekte tilføjelse til ethvert måltid.

Tomat-couscous

Tilberedning

Kog Rynkeby Økologisk Tomatjuice op med bouillon, fennikelfrø, timian og laurbærblade. Lad juicen simre under låg i 15­20 min. sigt den og kom den tilbage i gryden. Skær blomkålet i grove buketter, kør dem kort og læg smuldret i isvand, så det bliver helt sprødt. Skær bønnerne i mindre stykker og blancher dem i 4 min. Kog Rynkeby Økologisk Tomatjuice op med quinoa og lad det simre i 10 min. Tilsæt
couscoussen, træk gryden af varmen og lad det trække under låg i ca. 10 min. Sigt blomkålen og vend den med hakket estragon, bønner, pekannødder, citronolie, salt og peber. Smag couscoussen til med salt og peber og server straks med den sprøde blomkål

 

SUPPE-TIP: Prøv også Økologisk Grøntsagsdrik i dagens suppe. Fx i en fyldig mulligatawny med æbler, løg, kartofler, gulerødder og knoldselleri.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter