Vegetar One Pot
Vegetar One Pot er en nem og velsmagende ret fyldt med friske grøntsager og aromatiske krydderier, perfekt til enhver lejlighed.
Vegetar One Pot er en nem og velsmagende ret fyldt med friske grøntsager og aromatiske krydderier, perfekt til enhver lejlighed.
Rist krydderierne i lidt olie, så de frigiver smagen, kom flækærter, rodfrugter og svampe ved. Tilsæt bouillon og Rynkeby Tomat Relish med Timian og lad det koge sammen i ca. 40 minutter til flækærterne er møre. Vend spinaten i, og lad den falde sammen.
Portionsanret og servér med konsistensvenligt tilbehør af Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød, Rynkeby Burger Relish, Rynkeby Tomat Relish med Timian og cremefraiche.
Suppler med Aromatisk Æble-brus
Til 10 personer
500 g Gule eller grønne flækærter
1000 g Blandede rodfrugter i grove tern
300 g Løg i grove tern
40 g Hvidløgsolie
300 g Svampe efter eget valg
2 g Spidskommen
6 stk. Kardemommekapsler
700 ml. Grøntsagsbouillon
500 g Rynkeby Tomat relish med timian
150 g Spinat
300 g Rynkeby Mango Chutney sur/sød
300 g Rynkeby Burger Relish
1 spsk. Drænet creme fraiche 38% med rapsolie-swirl, hvis retten skal energitættes pr. person
Evt. Drys af sorte chiafrø
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 120
Energifordeling i procent
Protein 13 %
Fedt 21 %
Kulhydrat 66 %