Velværesalat med Hyldetonic

Forårsløgene skæres i skrå skriver og anrettes på et fad sammen med de øvrige ingredienser. Til sidst placeres de halve æg øverst på salaten og den smages til med en dressing lavet af hyldeblomst saft, rapsolie og sød bornholmersennep over. 

Tip: Salaten kan gøres endnu mere sommerlig ved at dekorer den med spiselige blomster. 

Se opskrift på Hyldetonic (rynkeby.dk) her.

Ingredienser

10 personer

  • 5 stk Forårsløg
  • 500 g Radisser
  • 1 kg Asparges
  • 200 g Brøndkarse
  • 15 stk Smilende æg
  • 150 stk Hakkede kapers
  • 1 kg Blomkålsris
  • 1 bdt Purløg

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kcal 40,2 kcal

Energifordeling i procent

  • Protein 34,8%
  • Fedt 37,9%
  • Kulhydrat 27,3%