Tilbage til oversigten

Vintersuppe med grøntsager

Vintersuppe med grøntsager

Tilberedning

Skær gourmet bacon i tern og steg sprødt i olivenolie.

Tag den sprøde bacon fra og stil til side.

Hak løg og hvidløg og snit porre i strimler og skær tern af gulerødder og
persillerødder.

Sauter løg, hvidløg, porre, gulerødder og persillerødder i baconfedtet. Tilsæt Naturig Grøntsagsjuice, bouillon, Rynkeby Rød Salsa, Rynkeby Chutney Hot, tørrede krydderier, den
sprøde bacon, hvide bønner og lad suppen simre under låg i ca. 45 min. Smag til med salt og peber.

Server vintersuppe med friske krydderurter og brød.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter