Skær gourmet bacon i tern og steg sprødt i olivenolie.
Tag den sprøde bacon fra og stil til side.
Hak løg og hvidløg og snit porre i strimler og skær tern af gulerødder og
persillerødder.
Sauter løg, hvidløg, porre, gulerødder og persillerødder i baconfedtet. Tilsæt Naturig Grøntsagsjuice, bouillon, Rynkeby Rød Salsa, Rynkeby Chutney Hot, tørrede krydderier, den
sprøde bacon, hvide bønner og lad suppen simre under låg i ca. 45 min. Smag til med salt og peber.
Server vintersuppe med friske krydderurter og brød.
Til 10 personer
250 g Gourmet bacon (eller bacon)
3 spsk Olivenolie
1 Løg
6 fed Hvidløg
1 Porre (200 g)
2 Gulerødder (200 g)
2 Persillerødder (200 g)
1 l Hønsebouillon
1 l Naturlig Grøntsagsjuice
2 dl Rynkeby Rød Salsa med Tomat og Chili
1 dl Rynkeby Mango Chutney Hot
250 g Opblødte hvide bønner (eller fra dåse)
2 spsk Tørrede krydderier (timian, basilikum, oregano)
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 106
Energifordeling i procent
Protein 13 %
Fedt 48 %
Kulhydrat 39 %