
Vol-au-vent med svamperagu
Udstik 40 bunde i cirkler (ca. Ø6) af butterdejspladen. Stik derefter et hul i 20 af dem, så det danner en ring.
Læg de hele bunde på en bageplade med bagepapir og pensl med æg. Læg derefter ringen ovenpå bunden og pensl igen med æg.
Bag vol-au-vents i ovnen ved 200 grader i ca. 12 min. (Tryk dem let sammen hvis de hæver meget i ovnen).
Skær svampene i grove stykker og brun dem i olivenolie. Tilsæt hakkede skalotteløg, timian, Rynkeby Tomat Relish med Timian, Rynkeby Æblejuice og fløde. Lad raguen simre i ca. 5 min.
Smag til med salt og peber.
Skær rødbede på en spiralizer eller mandolinjern og vend det med balsamico og Rynkeby Solbær
Marmelade. Smag til med salt og peber.
Anret vol-au-vent med svamperagu, råmarineret rødbede og friske krydderurter.
TIP: Køb færdige vol-au-vent eller brug andre former for butterdejsbunde.
Ingredienser
Til 10 personer
- 500 g Butterdej
- 1 Æg
- 500 g Svampe
- 4 spsk Olivenolie
- 2 Skalotteløg
- 2 spsk Timian
- 2 dl Rynkeby Tomat Relish med Timian
- 2 dl Rynkeby Æblejuice
- 2 dl Fløde
- 1 Rødbede (200 g)
- 2 spsk Balsamico
- 2 spsk Rynkeby Solbær Marmelade
Energifordeling pr. 100 g kJ
- kJ 909,5
- kcal 216,5
Energifordeling i procent
- Protein 8%
- Fedt 60%
- Kulhydrat 32%