Vol-au-vent med svamperagu

Udstik 40 bunde i cirkler (ca. Ø6) af butterdejspladen. Stik derefter et hul i 20 af dem, så det danner en ring.
Læg de hele bunde på en bageplade med bagepapir og pensl med æg. Læg derefter ringen ovenpå bunden og pensl igen med æg.
Bag vol-au-vents i ovnen ved 200 grader i ca. 12 min. (Tryk dem let sammen hvis de hæver meget i ovnen).

Skær svampene i grove stykker og brun dem i olivenolie. Tilsæt hakkede skalotteløg, timian, Rynkeby Tomat Relish med Timian, Rynkeby Æblejuice og fløde.  Lad raguen simre i ca. 5 min.
Smag til med salt og peber.

Skær rødbede på en spiralizer eller mandolinjern og vend det med balsamico og Rynkeby Solbær
Marmelade. Smag til med salt og peber.

Anret vol-au-vent med svamperagu, råmarineret rødbede og friske krydderurter. 

 

TIP: Køb færdige vol-au-vent eller brug andre former for butterdejsbunde.

Ingredienser

Til 10 personer

  • 500 g Butterdej
  • 1 Æg
  • 500 g Svampe
  • 4 spsk Olivenolie
  • 2 Skalotteløg
  • 2 spsk Timian
  • 2 dl Rynkeby Tomat Relish med Timian
  • 2 dl Rynkeby Æblejuice
  • 2 dl Fløde
  • 1 Rødbede (200 g)
  • 2 spsk Balsamico
  • 2 spsk Rynkeby Solbær Marmelade

Energifordeling pr. 100 g kJ

  • kJ 909,5
  • kcal 216,5

Energifordeling i procent

  • Protein 8%
  • Fedt 60%
  • Kulhydrat 32%