Tilbage til oversigten

Vol-au-vent med svamperagu

Luksuriøs og indbydende, fyldt med en rig svamperagu – en klassisk favorit med en twist.

Vol-au-vent med svamperagu

Tilberedning

Udstik 40 bunde i cirkler (ca. Ø6) af butterdejspladen. Stik derefter et hul i 20 af dem, så det danner en ring.
Læg de hele bunde på en bageplade med bagepapir og pensl med æg. Læg derefter ringen ovenpå bunden og pensl igen med æg.
Bag vol-au-vents i ovnen ved 200 grader i ca. 12 min. (Tryk dem let sammen hvis de hæver meget i ovnen).

Skær svampene i grove stykker og brun dem i olivenolie. Tilsæt hakkede skalotteløg, timian, Rynkeby Tomat Relish med Timian, Rynkeby Æblejuice og fløde.  Lad raguen simre i ca. 5 min.
Smag til med salt og peber.

Skær rødbede på en spiralizer eller mandolinjern og vend det med balsamico og Rynkeby Solbær
Marmelade. Smag til med salt og peber.

Anret vol-au-vent med svamperagu, råmarineret rødbede og friske krydderurter. 

 

TIP: Køb færdige vol-au-vent eller brug andre former for butterdejsbunde.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter