Wok med svinekød, kål og appelsin
"Nyd en lækker wok med svinekød, sprød kål og frisk appelsin. En perfekt kombination af smage, der vækker appetitten.
"Nyd en lækker wok med svinekød, sprød kål og frisk appelsin. En perfekt kombination af smage, der vækker appetitten.
Steg svinekød i jordnøddeolie i en wok eller på en pande med hakket hvidløg, rød chili og ingefær.
Tilsæt strimler af hvidkål, gulerødder, rød peber og steg det med.
Tilsæt fiskesauce, soya og Rynkeby Økologisk Appelsinmarmelade og bland det godt sammen.
Server wokretten med friske bønnespirer, peanuts, limebåde, nudler og friske koriander.
Til 10 personer
3 spsk Jordnøddeolie (eller olivenolie)
1000 g Svinekød (wokstrimler)
3 fed Hvidløg
1 Frisk rød chili
20 g Ingefær
400 g Hvidkål
4 Gulerødder (400 g)
2 Røde peber
1 dl Fiskesauce
1 dl Soya
2 dl Rynkeby Økologisk Appelsinmarmelade
150 g Friske bønnespirer
150 g Salte peanuts
3 Lime, i både
400 g Nudler
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 193
Energifordeling i procent
Protein 19 %
Fedt 39 %
Kulhydrat 42 %