Tilbage til oversigten

Chokoladekage med abrikosmarmelade og valnødder

Indbydende chokoladekage beriget med sød abrikosmarmelade og knasende valnødder. En klassisk favorit med en twist, der vil glæde enhver dessertelsker.

Chokoladekage med abrikosmarmelade og valnødder

Tilberedning

Pisk smør og sukker sammen til en luftig masse. Kom et æg i af gangen mens du pisker.

Bland kakao, bagepulver og hvedemel sammen. Sigt melblandingen ned i æggemassen og pisk det godt
sammen. Kom kagemassen ned i en smurt springform. Bag chokoladekagen i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 40-45 min. Køl kagen af.

Kom Rynkeby Appelsinjuice og sukker i en gryde og kog den ned til en sirup. Skum af. Tilsæt vaniljekorn de sidste 5 min. af reduceringen.

Skær chokoladekagen over så du får 2 bunde. Fordel Rynkeby Abrikos Marmelade imellem lagene.

Pynt kagen af med flormelis, valnødder og chokoladespåner.

Server chokoladekage med appelsin/vaniljesirup.

 

TIP: Pynt kagen af med appelsin/vaniljesirup


Ingredienser

Til 10 personer

Kage

Sirup

Pynt


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter