Tilbage til oversigten

Chutneybagte auberginer med ananaskylling

Auberginerne er bagt med en lækker kombination af Rynkeby Mango Chutney Hot og Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber. En fornøjelse!

Chutneybagte auberginer med ananaskylling

Tilberedning

Skær auberginerne i mundrette stykker, og læg dem i en gastrobakke. Tilføj olivenolie, Rynkeby Mango Chutney Hot, limejuice, salt og peber, og bland det hele sammen. Det hele bages i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 30-35 min.

Rør skyr sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

Kom kyllingen i en gastrobakke, og bland det med Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber, hakket rosmarin, salt og peber. Bag det i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 45 min.

Server de chutneybagte auberginer med ananaskylling, granat- æblekerner, hvidløgsskyr, friske krydderurter og grøn salat


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter