Chutneybagte auberginer med ananaskylling
Auberginerne er bagt med en lækker kombination af Rynkeby Mango Chutney Hot og Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber. En fornøjelse!
Auberginerne er bagt med en lækker kombination af Rynkeby Mango Chutney Hot og Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber. En fornøjelse!
Skær auberginerne i mundrette stykker, og læg dem i en gastrobakke. Tilføj olivenolie, Rynkeby Mango Chutney Hot, limejuice, salt og peber, og bland det hele sammen. Det hele bages i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 30-35 min.
Rør skyr sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.
Kom kyllingen i en gastrobakke, og bland det med Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber, hakket rosmarin, salt og peber. Bag det i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 45 min.
Server de chutneybagte auberginer med ananaskylling, granat- æblekerner, hvidløgsskyr, friske krydderurter og grøn salat
Til 10 personer
2500 g Aubergine
1 dl Olivenolie
3-4 dl Rynkeby Mango Chutney Hot
4 dl Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber
½ dl Limejuice
5 dl Skyr
5 fed Hvidløg
2000 g Kyllingestykker
3 spsk Rosmarin
50 g Granatæblekerner
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 112
Energifordeling i procent
Protein 25 %
Fedt 35 %
Kulhydrat 40 %