Tilbage til oversigten

Dobbeltmousse af jordbær og chokolade

En dobbelt lagdelt nydelse med luksuriøs chokolade og frisk jordbærmousse – perfekt til enhver dessertbord.

Dobbeltmousse af jordbær og chokolade

Tilberedning

Smelt hakket chokolade over vandbad.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt i en skål.
Pisk æggehviderne stive i en anden skål og pisk fløden til flødeskum i en tredje skål.
Pisk den smeltede chokolade sammen med de luftige æggeblommer.
Vend æggehviderne i massen inden flødeskummet også vendes i.

Hæld chokolademoussen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i portionsforme.

Afdæk moussen og kom den på køl i ca. 3 timer.

Læg husblas i en skål med koldt vand i ca. 5 min.

Blend Rynkeby Økologisk Jordbærmarmelade til en fin masse og pisk fløden til flødeskum. Kom lidt af Rynkeby Økologisk Jordbærmarmelade i en gryde og varm den op.
Smelt den opblødte husblas deri og vend den tilbage i resten af marmeladen. Vend flødeskummen i og kom jordbærmoussen på en sprøjtepose.

Fyld jordbærmoussen oven i chokolademoussen og sæt den på køl igen i ca. 2 timer.

Server dobbeltmousse med flødeskum, hasselnøddeflager, rød skovsyre og evt. mynte.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter