Tilbage til oversigten

Emulsioner, dip, dyp & dut

Gå aldrig ned på dyp, dyppelse, smovs, saft og kraft. Det er prikken over 1’et på kortet og for gæsten. Som smagstip får du her et par anbefalinger, der kan går hver sin vej på menukortet og alligevel matche det meste.

Emulsioner, dip, dyp & dut

Tilberedning

Dansk - nordisk – indisk – italiensk – sydamerikansk. Til frokost- og aftenmenuen. Mormordressingen nyfortolket i en shaket version af citronfløde, der går godt på menuen til fx spinat, med salt-knust kål og vilde urter…

 

Lemonsoya med ingefær
3-i-1 & genial i sushikøkkenet, som kan smagsjusteres med fx ananasjuice for et mere sødligt smagsudtryk.

Mango chutney
Ideel til currys, gris og gode oste, fordi den er ”sur-sød, salt og UPspiced…”

Shaket citronfløde
Mormordressing, der kan shakes og præsenteres ved bordet!

Lemongastric
Reduceret, så den går godt til alverdens grillet grønt (smagsæt evt. med estragon og vilde urter). Kan fint suppleres med æblemost i umamiens navn.

Sennepcitrus vinaigrette
Syrekomplet og bitterstærk til enhver salat.

Citrusmayo
Ægte yum til fish’n’chips eller pil-selv-skaldyr. Blend fx med estragon og peberrod, så den også kan give modspil til marmoret kød.

Habanerohot salsa
Elsket og uundværlig i juicy gourmetburgers & fyldige frokostsandwiches.

Citronolie med parmesan
Perfekt emulsion over mamas pasta!

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter