Tilbage til oversigten

Foccasia med tomatrelish, timian og havsalt

Bløde focaccia med intense smagsnoter fra tomatrelishen og den aromatiske timian, hvilket skaber en uovertruffen smagsoplevelse.

Foccasia med tomatrelish, timian og havsalt

Tilberedning

Rør vand, salt og gær sammen.

Tilsæt mel og rør dejen sammen. Fordel den i en smurt bradepande, hæld Rynkeby Tomatrelish med timian og olivenolie udover og tryk den ned i dejen med fingerspidserne. Drys med havsalt og evt. friske krydderurter og stil det til hævning tildækket i 1-2 timer.

Bag tomat foccacia i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 25 min., til brødet er gyldent og sprødt.

TIP: Lav også en variant med parmaskine og mozzarella eller en med oliven, friske tomater og forårsløg.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter