Foccasia med tomatrelish, timian og havsalt
Bløde focaccia med intense smagsnoter fra tomatrelishen og den aromatiske timian, hvilket skaber en uovertruffen smagsoplevelse.
Bløde focaccia med intense smagsnoter fra tomatrelishen og den aromatiske timian, hvilket skaber en uovertruffen smagsoplevelse.
Rør vand, salt og gær sammen.
Tilsæt mel og rør dejen sammen. Fordel den i en smurt bradepande, hæld Rynkeby Tomatrelish med timian og olivenolie udover og tryk den ned i dejen med fingerspidserne. Drys med havsalt og evt. friske krydderurter og stil det til hævning tildækket i 1-2 timer.
Bag tomat foccacia i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 25 min., til brødet er gyldent og sprødt.
TIP: Lav også en variant med parmaskine og mozzarella eller en med oliven, friske tomater og forårsløg.
Til 10 personer
4 dl. Vand
1. spsk. Salt
25g Gær
650g Hvedemel(eller blandet mel)
2-3 dl. Rynkeby Tomatrelish med Timian
1/2 dl. Olivenolie
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 364
Energifordeling i procent
Protein 9 %
Fedt 17 %
Kulhydrat 74 %