Friterede asiatiske kyllingeboller med tomat-timian aioli
Sprøde asiatiske kyllingeboller serveret med en krydret tomat-timian aioli. En sand fornøjelse for ganen, ideel til festlige anledninger.
Sprøde asiatiske kyllingeboller serveret med en krydret tomat-timian aioli. En sand fornøjelse for ganen, ideel til festlige anledninger.
Rør hakket kyllingekød med hakkede rejer, hvedemel, asiatisk krydderiblanding, Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber og salt.
Fritér kyllingebollerne til de er gyldne.
Rør Rynkeby Tomat Relish med Timian sammen med mayonnaise til en tomat-timian aioli.
Server friterede asiatiske kyllingeboller på sprød salat med tomat-timian aioli,
Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød, sort sesam, hakkede forårsløg og friske krydderurter.
TIP: server med soyasauce og andre asiatiske saucer.
Til 10 personer
900 g Hakket kyllingekød
100 g Rejer
8 spsk Hvedemel
2 spsk Asiatisk krydderiblanding
2 dl Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber
1 spsk Salt
2 ½ dl Rynkeby Tomat Relish med Timinan
2 dl Mayonaise
50 g Spæd salat
4 dl Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød
35 g Sort sesam
3 Forårsløg
1 bundt Friske koriander
1 bundt Mynte
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 217
Energifordeling i procent
Protein 17 %
Fedt 53 %
Kulhydrat 30 %