Tilbage til oversigten

Friterede asiatiske kyllingeboller med tomat-timian aioli

Sprøde asiatiske kyllingeboller serveret med en krydret tomat-timian aioli. En sand fornøjelse for ganen, ideel til festlige anledninger.

Friterede asiatiske kyllingeboller med tomat-timian aioli

Tilberedning

Rør hakket kyllingekød med hakkede rejer, hvedemel, asiatisk krydderiblanding, Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber og salt.

Fritér kyllingebollerne til de er gyldne.

Rør Rynkeby Tomat Relish med Timian sammen med mayonnaise til en tomat-timian aioli.

Server friterede asiatiske kyllingeboller på sprød salat med tomat-timian aioli,
Rynkeby Mango Chutney Sur/Sød, sort sesam, hakkede forårsløg og friske krydderurter.

 

TIP: server med soyasauce og andre asiatiske saucer.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter