Grøntsags muffin
Sund snack! Grøntsagsjuice, smør og banan i en muffin, der giver energi og smag til din dag.
Sund snack! Grøntsagsjuice, smør og banan i en muffin, der giver energi og smag til din dag.
Lun Rynkeby Grøntsagsjuice en smule og smelt smørret i den. Den skal ikke koge. Pisk sukker og æg luftigt og rør juice/smørblandingen i. Sigt melet gennem en si og bland det med bagepulveret. Mos bananen grundigt med en gaffel. Bland alle ingredienser sammen og rør til en ensartet masse. Fordel dejen i smurte muffnforme og drys med solsikkekerner. Afbag i en forvarmet ovn i 22 min. v. 160 °C.
Til 10 personer
3 dl Rynkeby Grøntsagsjuice
200 g Smør
250 g Sukker
4 Æg
5 tsk Bagepulver
350 ml Mel
1 Moden banan
2 dl Solsikkekerner el. andre kerner
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 317
Energifordeling i procent
Protein 7 %
Fedt 46 %
Kulhydrat 47 %