Tilbage til oversigten

Grove salsabrød

Fuldkornsbrød med en spicy salsa twist – sundt, mættende og perfekt til ethvert måltid.

Grove salsabrød

Tilberedning

Hæld lunkent vand i en skål og opløs gæren deri. Tilsæt olie, salt og mel og rør dejen sammen på en maskine.Ælt dejen til den slipper skålens sider. Dæk dejen til og lad den hæve ca. 60 min.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til et rektangel på ca. 30 x 80 cm.Fordel Rynkeby Rød Salsa på dejen, helt ud til kanterne. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i skiver. Læg skiverne ved siden af hinanden på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem hæve overdækket i ca. 60 min.

Pensl dem med æg, og drys med flagesalt.

Bag dem ved 180 grader i ca. 30-40 min. eller til de er gennembagte.

Læg de grove salsabrød på en rist og afkøl dem let.

Server grove salsabrød til simreretter, supper eller for sig
selv som en eftermiddagssnack.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter