Kaffemarangs med solbær/hindbærgrød
En delikat dessert med en intens kaffesmag, toppet med frugtig solbær- og hindbærgrød.
En delikat dessert med en intens kaffesmag, toppet med frugtig solbær- og hindbærgrød.
Pisk æggehvider med sukker og instant kaffe.
Hviderne skal piskes helt seje og blanke. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt den ud til marengsreder på en bageplade med bagepapir. Bag kaffemarengs i ovnen ved
150 grader varmluft i ca. 30 min. De skal være let gyldne.
Fyld kaffemarengs med Rynkeby Økologisk Solbær/ Hindbærgrød og flødeskum. Drys med chokoladespåner.
Til 10 personer
6 Æggehvider
375 g Sukker
2 spsk Instant kaffe (espresso)
2 dl Rynkeby Økologisk Solbær/Hindbærgrød
1 dl Piskefløde
50 g Chokoladespåner
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 287
Energifordeling i procent
Protein 3 %
Fedt 18 %
Kulhydrat 79 %