Tilbage til oversigten

Kalkungryde a'la organge med spidskål og ferskenbrød

En lækker ret med mørt kalkunkød, sprød spidskål og sødt ferskenbrød, der skaber en perfekt balance af smage.

Kalkungryde a'la organge med spidskål og ferskenbrød

Tilberedning

TILBEREDNING KALKUNGRYDE: 

Skær kalkunbryst, bacon og spidskål i rustikke stykker.

Brun først kalkunstykkerne af i olivenolie. Kom så bacon, spidskål, hakket løg og hvidløg i og steg det med. Kom tørrede krydderier, Rynkeby Appelsinjuice, bouillon, Rynkeby Fersken/ Basilikum Relish og perleløg i. Lad retten simre under låg i ca. 1 time.

Smag til med salt og peber og jævn evt. saucen.

Server med friske krydderurter og et lækkert stykke lunt brød

 

TILBEREDNING FERSKEN BASILIKUM BRØD:

Rør gær, salt og sukker ud i lunkent vand og olie.

Kom hvedemel og speltmel i og ælt dejen sammen til den slipper kanten på skålen. Lad den hæve i ca. 60 min.

Del dejen i 4 stykker og rul dem ud på et meldrysset bord til fluteform. Rul dem flade med en kagerulle og smør Rynkeby Fersken/Basilikum Relish på.

Sno brødene og drys med speltmel. Stil dem til hævning i ca. 30 min.


Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Afkøl på bagerist.

Server kalkungryde med Fersken/Basilikum Relish, friske krydderurter og fersken basilikumbrød.

TIP: Brødet kan også laves med Rynkeby Tomat Relish med Timian og passe perfekt til dine supper.


Ingredienser

Til 10 personer

Kalkungryde

Fersken basilikum brød


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter