Kanape med dijonaise og kalkunrilettes
Elegant og velsmagende! Kanape med dijonaise og kalkunnryst, perfekt til festlige anledninger.
Elegant og velsmagende! Kanape med dijonaise og kalkunnryst, perfekt til festlige anledninger.
Skær kalkunbrystet i 4-6 stykker og kom det i et fad sammen med Rynkeby Tomatjuice, Rynkeby Burger Relish og olivenolie. Mariner kødet i 2-3 timer (gerne natten over).
Steg kalkunbrystet ved 175 grader i ca. 1½ time. og trevl det med 2 gafler. Vend finthakkede skalotteløg i og smag til med salt og peber og masser af olivenolie.
Anret tærteskaller med dijonnaise, spæd salat, kalkunrilettes, Rynkeby Boysenbær Syltetøj og friske krydderurter.
TIP: Kalkunrilettes kan med fordel tilberedes dagen før og serveres kold.
Til 10 personer
1000 g Kalkunbryst
1 dl Rynkeby Tomatjuice
2 dl Rynkeby Burger Relish
2 spsk Skalotteløg (40 g)
40 Salte tærteskaller (salty hugs eller lign.)
1 dl Dijonnaise
50 g Spæd salat
2 dl Rynkeby Boysenbær Syltetøj
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 198
Energifordeling i procent
Protein 23 %
Fedt 43 %
Kulhydrat 34 %