Tilbage til oversigten

Kanape med dijonaise og kalkunrilettes

Elegant og velsmagende! Kanape med dijonaise og kalkunnryst, perfekt til festlige anledninger.

Kanape med dijonaise og kalkunrilettes

Tilberedning

Skær kalkunbrystet i 4-6 stykker og kom det i et fad sammen med Rynkeby Tomatjuice, Rynkeby Burger Relish og olivenolie. Mariner kødet i 2-3 timer (gerne natten over).

Steg kalkunbrystet ved 175 grader i ca. 1½ time. og trevl det med 2 gafler. Vend finthakkede skalotteløg i og smag til med salt og peber og masser af olivenolie.

Anret tærteskaller med dijonnaise, spæd salat, kalkunrilettes, Rynkeby Boysenbær Syltetøj og friske krydderurter. 

 

TIP: Kalkunrilettes kan med fordel tilberedes dagen før og serveres kold.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter