Tilbage til oversigten

Kylling i krydret æblesauce

Kylling i krydret æblesauce

Tilberedning

Steg bacon på en pande og låg på fedsugende papir.
Skær svampe i skiver og steg dem i resten af baconfedtet, læg dem til side.
Krydr kyllingestykker med salt og peber og brun dem af i olivenolie i en gryde.
Kom halvdelen af baconstykkerne i gryden sammen med svampene, hvidløg, timian, rosmarin,
perleløg, laurbærblade, Rynkeby Økologisk Æblejuice og bouillon.
Lad rette simre i ca. 1 time. under låg. Jævn saucen og smag til med salt og peber.

Server kylling i krydret æblesauce med bacontern, friske urter, ris ellers lækkert brød.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter