Steg bacon på en pande og låg på fedsugende papir.
Skær svampe i skiver og steg dem i resten af baconfedtet, læg dem til side.
Krydr kyllingestykker med salt og peber og brun dem af i olivenolie i en gryde.
Kom halvdelen af baconstykkerne i gryden sammen med svampene, hvidløg, timian, rosmarin,
perleløg, laurbærblade, Rynkeby Økologisk Æblejuice og bouillon.
Lad rette simre i ca. 1 time. under låg. Jævn saucen og smag til med salt og peber.
Server kylling i krydret æblesauce med bacontern, friske urter, ris ellers lækkert brød.
Til 10 personer
200 g Bacon
350 g Blandede svampe
1 spsk Olivenolie
1500 g Kyllingestykker
3 fed Hvidløg
2 spsk Timian
2 spsk Rosmarin
300 g Perleløg (fra glas)
3 stk Laurbærblade
6 dl Rynkeby Økologisk Æblejuice
6 dl Bouillon
600 g Ris (eller lækkert brød)
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 144
Energifordeling i procent
Protein 22 %
Fedt 33 %
Kulhydrat 46 %