Tilbage til oversigten

Marcipanbunde med boysenbærmousse

Luksuriøs Marcipanbunde toppet med silkeblød boysenbærmousse. En himmelsk dessert, der vil begejstre dine smagsløg. Prøv den nu!

Marcipanbunde med boysenbærmousse

Tilberedning

Riv marcipanen og rør den sammen med sukker og blødt smør. Tilsæt æggene et af gangen. Bland mel og bagepulver og sigt det i dejen. Tilsæt hasselnøddeflager og rør dejen jævn. Kom dejen i en smurt form.

Bag kagen i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 35-40 min.
Afkøl den.

Udblød husblas i en skål med koldt vand.

Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Pisk fløden til flødeskum.

Varm Rynkeby Boysenbær Syltetøj op i en gryde og smelt husblassen deri. Rør den varme syltetøj i æggesnapsen og rør derefter flødeskummet i. Kom moussen på en sprøjtepose og læg den i køleskabet i ca. 1 time.

Skær kagebundene i passende stykker og sprøjt boysenbærmousse ud derpå.

Pynt af med friske bær og revet chokolade.

 

TIP:
Sprøjt moussen på direkte i formen og lad den sætte sig deri. Skær derefter kagestykkerne ud i portioner og pynt.


Ingredienser

Til 10 personer

Bunde

Mousse


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter