Tilbage til oversigten

Mini chokoladeskal med jordbærmousse og mynte

En sød fristelse med silkeblød jordbærmousse og et frisk pust af mynte, omsluttet af sprød chokolade.

Mini chokoladeskal med jordbærmousse og mynte

Tilberedning

Læg husblas i blød.

Blend Rynkeby Jordbær Marmelade og varm halvdelen op i en gryde.

Opløs husblassen i den varme marmelade. Rør den varme marmelade op i resten af marmeladen. Lad den blive lun.
Pisk flødeskum og vend marmeladen sammen med den til en luftig mousse. Kom moussen i en sprøjtepose og køl den ned til den har sat sig.

Sprøjt jordbærmoussen op i chokoladeskallerne og pynt med Rynkeby Jordbær/Blåbærsauce, stykker af friske jordbær og mynte.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter