Mini chokoladeskal med jordbærmousse og mynte
En sød fristelse med silkeblød jordbærmousse og et frisk pust af mynte, omsluttet af sprød chokolade.
En sød fristelse med silkeblød jordbærmousse og et frisk pust af mynte, omsluttet af sprød chokolade.
Læg husblas i blød.
Blend Rynkeby Jordbær Marmelade og varm halvdelen op i en gryde.
Opløs husblassen i den varme marmelade. Rør den varme marmelade op i resten af marmeladen. Lad den blive lun.
Pisk flødeskum og vend marmeladen sammen med den til en luftig mousse. Kom moussen i en sprøjtepose og køl den ned til den har sat sig.
Sprøjt jordbærmoussen op i chokoladeskallerne og pynt med Rynkeby Jordbær/Blåbærsauce, stykker af friske jordbær og mynte.
Til 10 personer
8 blade Husblas
4 dl Rynkeby Jordbær Marmelade
5 dl Piskefløde
40 Mini chokoladeskaller
1 dl Rynkeby Jordbær/Blåbærsauce
10 Friske jordbær
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 291
Energifordeling i procent
Protein 4 %
Fedt 54 %
Kulhydrat 42 %