Müslibar med jordbær og blåbær
Sund snack! Müslibar med nødder, jordbær og blåbær, perfekt til energi på farten.
Sund snack! Müslibar med nødder, jordbær og blåbær, perfekt til energi på farten.
Hak mandler og valnødder groft og bland dem med hørfrø og solsikkekerner.
Lun den kondenserede mælk i en gryde til ca. 40 grader og tag gryden af varmen.
Kom mandler, valnødder, hørfrøkerner, solsikkekerner, Rynkeby Jordbær/Blåbærsauce, tranebær og kokosmel i.
Rør rundt og tilsæt müsli lidt ad gangen. Konsistensen skal være klistret, men hård at røre.
Kom blandingen i et fad beklædt med bagepapir. Pres massen fladt sammen i en rektangel på ca. 10 x 20 cm.
Bag massen i ca. 60 min. ved 125 grader. Afkøl på rist i ca. 15 min.
Skær müslibaren ud i 10 stykker.
Til 10 personer
25 Mandler
10 Valnødder (eller hasselnødder)
3 spsk Hørfrøkerner
3 spsk Solsikkekerner
200 g Kondenseret mælk (fra dåse)
4 spsk Rynkeby Jordbær/blåbærsauce
4 spsk Tørrede tranebær
2 spsk Kokosmel
4 dl Müsli
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 466
Energifordeling i procent
Protein 10 %
Fedt 45 %
Kulhydrat 45 %