Tilbage til oversigten

Müslibar med jordbær og blåbær

Sund snack! Müslibar med nødder, jordbær og blåbær, perfekt til energi på farten.

Müslibar med jordbær og blåbær

Tilberedning

Hak mandler og valnødder groft og bland dem med hørfrø og solsikkekerner.
Lun den kondenserede mælk i en gryde til ca. 40 grader og tag gryden af varmen.
Kom mandler, valnødder, hørfrøkerner, solsikkekerner, Rynkeby Jordbær/Blåbærsauce, tranebær og kokosmel i.
Rør rundt og tilsæt müsli lidt ad gangen. Konsistensen skal være klistret, men hård at røre.

Kom blandingen i et fad beklædt med bagepapir. Pres massen fladt sammen i en rektangel på ca. 10 x 20 cm.
Bag massen i ca. 60 min. ved 125 grader. Afkøl på rist i ca. 15 min.

Skær müslibaren ud i 10 stykker.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter