Tilbage til oversigten

Pankorejer med ananasdressing og tropisk marmelade

En eksotisk nydelse med sprøde rejer, sød ananasdressing og farverig marmelade. Perfekt til en appetitvækker eller en sommerfest!

Pankorejer med ananasdressing og tropisk marmelade

Tilberedning

Vend tigerrejerne i sammenpisket æg og paner dem i pankorasp. Fritér eller steg dem i olie.

Pisk æggeblommer, sennep og solsikkeolie til en mayonnaise. Pisk revet ost og Rynkeby Ananas Chutney.
Tilsæt revet ost og Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber. Smag til med salt og peber.

Grill de røde peberfrugter og skær i små tern.

Anret tærteskallerne med ananasdressing, spæd salat, pankorejer, røde pebre, kokosflager, Rynkeby Tropisk Marmelade og rød skovsyre.


Ingredienser

Til 10 personer


Energifordeling

Energifordeling pr. 100 g

Energifordeling i procent

📄 Download og print via din browser

Flere opskrifter