Pankorejer med ananasdressing og tropisk marmelade
En eksotisk nydelse med sprøde rejer, sød ananasdressing og farverig marmelade. Perfekt til en appetitvækker eller en sommerfest!
En eksotisk nydelse med sprøde rejer, sød ananasdressing og farverig marmelade. Perfekt til en appetitvækker eller en sommerfest!
Vend tigerrejerne i sammenpisket æg og paner dem i pankorasp. Fritér eller steg dem i olie.
Pisk æggeblommer, sennep og solsikkeolie til en mayonnaise. Pisk revet ost og Rynkeby Ananas Chutney.
Tilsæt revet ost og Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber. Smag til med salt og peber.
Grill de røde peberfrugter og skær i små tern.
Anret tærteskallerne med ananasdressing, spæd salat, pankorejer, røde pebre, kokosflager, Rynkeby Tropisk Marmelade og rød skovsyre.
Til 10 personer
20 Tærteskaller (salty hugs ellert lign)
40 Tigerrejer
3 Æg
300 g Pankorasp
2 Æggeblommer
2 spsk Dijonsennep
45 g Parmasanost
2 dl Rynkeby Ananas Chutney med Rød Peber
2 Røde peberfrugter (300 g)
50 g Spædsalat
100 g Kokosflager
1 dl Rynkeby Tropisk Marmelade
1 Rød skovsyre
Energifordeling pr. 100 g
Kcal 289
Energifordeling i procent
Protein 12 %
Fedt 53 %
Kulhydrat 35 %